Това каза в ефира на БНТ Борислав Ангелов. Защо служебното правителсвто

...
Това каза в ефира на БНТ Борислав Ангелов. Защо служебното правителсвто
Коментари Харесай

Експерт: Тези, които свалиха редовното правителство нямаха план за действие

Това сподели в ефира на Българска национална телевизия Борислав Ангелов.

 

Защо служебното правителсвто не предложи бюджет в предходния парламент, а ще предлага в този момент? Кой проблем взехме решение в страната откакто свалихме постоянното държавно управление, попита Ангелов. 

 

Едната политическа мощ слага бюджета като изискване. Другите резервират своята еднаквост. Тези, от които минимум зависи търсят диалогичност, съобщи от своя страна пиар специалистът от гражданското придвижване " Ние идваме "  Арман Бабикян.

 

За да има кабинет, би трябвало да има предпочитание. Министерски съвет е реализатор на решенията на Народното събрание. Хубава е да има постоянен кабинет, само че промените би трябвало да се случат в Народното събрание. Хронометъра е в ръцете на Радев, уточни Бабикян.  

Пиар специалистът и публицист Нидал Алгафари означи, че е насочил погледа си към юбилейното 55-то Народно заседание. 

 

Имам размишеления, че няма да имаме кабинет по няколко аргументи. ГЕРБ подадоха ръка авансово. " Продължаваме промяната - Демократична България " отхвърлиха да поддържат, БСП също отхвърлят. Другата аритметика би трябвало да се свърже с " Възрждане ", само че това отпада. Причните да се стигне до тук е Радев. Той реши да разсипе политическата систма, като удари ГЕРБ. Неговоите нови хора, които назначи във властта, щяха да създадат нещо, само че той удари и тях. След това удари и БСП. Ако би трябвало да съдим някого за политическата рецесия - това е Президентството.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР